Informatie

Veelgestelde vragen

Haal nu nog de laatste kaarten bij Jo’s Deli in Warmenhuizen en M.E.G. Mode in Tuitjenhorn voor het Huisweid Festival. Zie openingstijden op de bijbehorende websites.

Kaarten kosten € 10,00 en kinderen t/m 11 jaar zijn vrij van entree.

Het adres van het festivalterrein is de ijsclub SIS Warmenhuizen. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zodat de toestroom van publiek altijd op een veilige manier zal verlopen.

Kom je met de fiets dan kun je deze parkeren in de fietsenstalling naast het festivalterrein. Kom je met de auto parkeer deze dan op het aangegeven parkeerterrein.

Op het huisweid festival zal de mogelijk zijn om op verschillende plekken muntjes te halen. Op het terrein staan muntjes automaten die alleen pin accepteren. Heb je alleen contant? Geen nood! Er zullen ook munt loketten zijn waarbij je contant en pin munten kan halen.

Vooraf aan het Huisweid Festival vindt het Pré Huisweid Festival plaats. Dit deel van het festival is van 11.00 tot 14.00 uur (inloop vanaf 10.30). Het Pré Festival is rolstoelvriendelijk en heeft een aangepast geluidsniveau, invalide-toiletten etc. Entree is gratis. Daarna zal het Huisweid Festival van start gaan.

Het huisweid festival eindigt op 00:00.

Het is ten strengste verboden om voor onbevoegden achter de schermen te komen. Bij overtreding krijgt men een waarschuwing. Bij meerdere waarschuwingen wordt men verwijderd van het festivalterrein.

Er worden foto’s en/of video’s gemaakt, door ons, door u en door andere gasten. In het kader van de wet op de privacy moeten wij u hierop wijzen. Met deelname en/of het bezoeken van het Huisweid Festival geeft u toestemming dat er foto’s en/of video’s gemaakt en gebruikt worden ter promotie van het Huisweid Festival.

Eigen eten en/of drinken is niet toegestaan om mee te nemen op het festival terrein?

Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder of mail naar info@vriendenvooreenander.nl.

Huisweid Festival foto’s

De foto’s van voorgaande Huisweid Festivals kan je hier vinden. Daar zullen ook de foto’s van Huisweid 2023 komen.

Foto’s zijn gemaakt door Michel de Nijs

Contact

Stichting Vrienden Voor Een Ander

Zigt 16, 1749 KG Warmenhuizen
E: info@vriendenvooreenander.nl