Informatie

Veelgestelde vragen

Ook dit jaar organiseren we weer 3 avonden voor de verkoop van de kaarten voor het Huisweid Festival.

Waar:
Bolletjescafé De Klok Warmenhuizen en Café De Vriendschap Tuitjenhorn
Tijd:
tussen 19:30 en 21:30 uur
Data:
11 April
25 April
2 Mei

Kaarten kunnen via PIN betaald worden of cash maar dan graag gepast geld meenemen!

Het adres van het festivalterrein is de ijsclub SIS Warmenhuizen. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zodat de toestroom van publiek altijd op een veilige manier zal verlopen.

Kom je met de fiets dan kun je deze parkeren in de fietsenstalling naast het festivalterrein. Kom je met de auto parkeer deze dan op het aangegeven parkeerterrein.

Deze editie is de betaalwijze gewijzigd. U kunt bij alle stands met pin, betaalkaart of smartphone betalen. Er is een kassa aanwezig waarbij u uw cash kunt inruilen tegen een opgewaardeerde betaalkaart. Dit geniet echter niet onze voorkeur. Dus vanaf deze editie geen munten verkoop meer.

Vooraf aan het Huisweid Festival vindt het Pré Huisweid Festival plaats. Dit deel van het festival is van 11.00 tot 14.00 uur (inloop vanaf 10.30). Het Pré Festival is rolstoelvriendelijk en heeft een aangepast geluidsniveau, invalide-toiletten etc. Entree is gratis. Daarna zal het Huisweid Festival van start gaan.

Het huisweid festival eindigt op 00:00.

Het is ten strengste verboden om voor onbevoegden achter de schermen te komen. Bij overtreding krijgt men een waarschuwing. Bij meerdere waarschuwingen wordt men verwijderd van het festivalterrein.

Er worden foto’s en/of video’s gemaakt, door ons, door u en door andere gasten. In het kader van de wet op de privacy moeten wij u hierop wijzen. Met deelname en/of het bezoeken van het Huisweid Festival geeft u toestemming dat er foto’s en/of video’s gemaakt en gebruikt worden ter promotie van het Huisweid Festival.

Eigen eten en/of drinken is niet toegestaan om mee te nemen op het festival terrein.

Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder of mail naar info@vriendenvooreenander.nl.

Huisweid Festival foto’s

De foto’s van voorgaande Huisweid Festivals kan je hier vinden. Daar zullen ook de foto’s van Huisweid 2023 komen.

Foto’s zijn gemaakt door Michel de Nijs